Sommar/semester/bad

Hej igen!

Nu har sommaren äntligen infunnit sig här i Kärna!!! Badbaljan har kommit fram och vi har haft toppenkul. Min och Frejas son Sixten har varit här en vecka och han är badtokig han med, nåja med sådana föräldrar är det givet att han är glad i vatten.
Han kunde vara riktigt lugn och go också, även det har han nog från pappa !! ha,ha smiley

Förra helgen var det utställning i Tvååker och då var mina bröder Kavat och Zeke samt syrran Mynta med. Det var jättevarmt och vi hade trevligt både två och fyrbenta… För Zeke och Mynta var det första gången i utställningsringarna, vi andra har ju varit med förr så vi visade dem hur det ska gå till (tror jag iaf). Vid ett tillfälle fick vi visa upp oss alla på en gång (uppfödarrupp kallas det)smiley och vi fick bedömningen excellent. Det var matte jättenöjd med, vi kunde ju inte stå sådär fint som man ska göra men vad gör det? Kul hade vi i alla fall… vi får träna till en annan gång.

Nästa vecka ska jag träffa ännu fler släktingar och det ser vi verkligen fram emot, attans vad kul vi ska ha….. Hoppas ni andra också har en jättefin sommar med sol, bad och lek för det ska vi ha.

Hopp och hej och ta vara på er!!!!

Svansviftningar från Urax
Freja, Ruffa och Gina

Det här inlägget postades i Våra hundar. Bokmärk permalänken.

1 svar på Sommar/semester/bad

  1. Heléne E skriver:

    Tack för senast! Spännande att vara med på utställningen. Snart kan man nog med stor säkerhet förutse att vädret blir varmt och soligt när det är tävling i Tvååker, för vår erfarenhet tyder på detta ;-). Nu har ju värmen hållit i sig och Zeke tycker bäst om de svalare kvällarna, när han får hänga på de tvåbentas cykel-eller inlinesturer :-). Ser väldigt gott ut på bilden med svalka i vatten/skugga! Sätter vi igång vattenspridaren i trädgården är Zeke inte sen att slänga sig in i duschen.
    Ha det så bra alla hälsar flocken Ewald!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *