Midsommar

Äntligen lite tid att berätta vad vi skägg gör här i Staby. Under våren har jag (Urax) och min tjej Freja haft en hel hög valpar som ni redan vet. Alla har nu flyttat till sina nya hem. Mycket härliga människor som de ska bo hos. Några bor inte så långt härifrån och dem kommer vi att få träffa då och då, Förresten några har redan varit här så att vi har kunnat uppfostra dem lite. Om några veckor kommmer en av sönerna hit och ska vara hos oss en vecka… jag ska lära han en massa bus, det har jag redan bestämt. smiley

För ett tag sedan var Freja och jag med matte vid sjön och badade oj vad kul vi hade jag älskar vatten. Man kan dyka under med huvudet och kolla om det finns kul gejer på botten och simma lite är bra motion…..smiley

Denna helgen har vi firat midsommar men någon dans kring midsommarstången blev det inte. Däremot lite plasK i vår egen hundpool, det var inte dumt eftersom dagen var jättevarm.

Min brorsa Kavat har blivit Svensk Utställningschampion!!!! Grattis brorsan, 5 utställningsdagar och 3 cert, inte dåligt!! Nedan lite bilder på vad som hänt.

Ha det gott Urax och skäggen i Staby

Det här inlägget postades i Våra hundar. Bokmärk permalänken.

1 svar på Midsommar

  1. Heléne Ewald skriver:

    Ser härligt ut med de fina vovvarna! Zeke älskar också att bada och brukar ta alla möjligheter att bada tassarna så det stänker och kroppsspråket avslöjar att han tycker det är mycket skoj :-). Det går bra att ta en tur ut på de närliggande åkrarna också efter regnet…
    Vi ses snart i Tvååker! Spännande!
    Hälsningar till alla 2- och 4benta varelser från Harplinge

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *