Valpar

Nu är vi valpar 6 veckor i morgon och vi har hur kul som helst….. De senaste dagarna har det varit många trevliga människor (våra nya mattar och hussar) här och hälsat på. Vi är mycket spända på vart vi ska flytta….. hoppas bara vi får träffas igen och ha så här kul fler gånger.

Vädret har varit fint den senaste tiden så vi tillbringar en del tid ute….toppenkul att utforska altan och trädgård. Vi ska få åka med matte på en kortare biltur snart och det tror vi att vi ser fram mot. Alla valpar tränas för lite olika miljöer och det är dags nu säger matte……spännande. Nedan några foto på oss sötnosar som Maria Thim, kennel Delonnix tog när hon var här och pussade på oss i går…

Det här inlägget postades i Våra hundar. Bokmärk permalänken.

1 svar på Valpar

  1. Heléne Ewald skriver:

    Helt underbara! Det är nästan bra att vi har lång resväg hem till er, så man inte blir för frestad att plocka med en till goding hem :-)Ha det bra alla!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *