Valpar i magen

Freja har valpar i magen. smiley Matte och hon har varit på ultraljud och kollat….. kanske 5-6 valpar trodde veterinären att det fanns i Frejamagen. Jag tror att det kan vara fler….hon är en tjockis redan och det är 2 veckor kvar, visst är det först nu som hon ska lägga ut ordentligt?

Vi var i skogen i dag och hon springer jättelångsamt, hänger inte med längre!!! smiley Jag springer hur snabbt som helst och hon har lagt av sig tycker jag, nåja eftersom det är jag som ställt till det för henne får jag väl försöka få mamma eller mormor att rusa runt med mig i stället.

Sedan får hon “särskild” mat oxå…. jättegod…. fusk kan man tycka men hon behöver lite extra nu när det är så många bebisar i magen som också ska ha mat. Försöker sno lite mat från henne ibland men det går oftast inte, hon har stenkoll!!!

Bilder på den blivande modern kommer.

Till helgen ska matte och husse montera upp valplådan där de små ska bo tillsammans med Freja den första tiden…. kanske hjälper jag till lite om jag kan, kanske lite för svårt för mig? Men inspektera den ska jag göra det är ju mina barn som ska bo där så självklart ska den kollas noga.

Håll nu tummar och tassar för Freja och småvalparna. Det ska bli såååå spännande smiley

Vid pennan

Urax

Det här inlägget postades i Våra hundar. Bokmärk permalänken.

2 svar på Valpar i magen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *