In memorian

CIB, SE UCH, NO UCH, FI UCH, NOVV-16,   Estellet´s Blommans Freja-Fashion S19598/2008  född 2008-01-19- 2021-06-12

Freja köptes in som 8 veckorsvalp från Estellet´s kennel och har varit allas vår kelgris och glädjespridare. Hon har vunnit mycket i utställningsringarna och älskade verkligen att visa upp sig. Hon var Bästa Veteran samt Bästa tik på My Dog 11 år gammal. Hon fick en kull valpar med vår egenuppfödda multichampion Cegali´s Daimler “Urax”. Deras barn har använts vidare i avel och gett många fina avkommor som vi är stolta över. Denna underbara tik är mycket saknad

SEUCH, NOUCH Cegali´s Aprilia ” Ruffa” 2006-01-12 – 2018-01-30.

Ruffa föddes i vår första kull med valpar och vi såg genast att det är henne vi ska behålla i kenneln. Hon var en självständig men samtidigt lätt tjej att jobba med. Hon blev svensk champion ganska snart och som Veteran blev hon även norsk champion och skördade många fina framgångar. Hon gav oss dessutom tre härliga kullar med valpar, vars linjer både vi och flera kennlar bygger vidare på både i Sverige och Finland.

Sov gott mattes äskade hjärta

urax 001

CIB, SEUCH, FIUCH, NOUCH Cegali´s Daimler “Urax” . 2010-03-16 – 2016-06-01.

Urax blev endast 6 år. Han fick en tumör som gjorde att han fick somna in. Urax var husses hund och följde honom i vått och torrt. Han var  otroligt säker på sig själv. Hans fantastiska mentalitet var det bästa med honom men han var en snygg schnauzerkille också som redan vid 2,5 års ålder blev internationell champion.

Urax är pappa till 3 kullar.  Vår egen F-kull med Estellet´s Freja Fashion, samt till Estellet´s Janet Jackson och  en kull valpar i Finland. Vi är så glada att hans linjer går vidare både i Sverige och Finland.

Tack bästa Urax för att vi fått ha dig hos oss.

GINA

Gina, Schnauzergläntans Galadriel  2003-02-01 2014-03-17

Det var med Gina allting startade. Vi hade en underbar mentalt mycket stabil och dessutom en fin liten tjej i vår Gina.

Hon parades så småningom med Ceasar, Novahawk on The Move from Tamberg, det var starten på vår kennel.

Gina blev mamma till vår A och B kull som i sin tur har lämnat många fina avkommor efter sig. Barn och barnbarn till Gina tävlar i dag rallylydnad och lydnad några har också visat framtassarna i utställningsringarna och 5 av hennes barn/barnbarn har gått vidare i avel.

Vi saknar denna alldeles speciella lilla tjej väldigt mycket men är tacksamma för de fina gener hon fört vidare i sina avkommor.

ruffaspan

    “Assar” Chevrolet´s Cinzano Bianco   2004-02-15 – 2013-12-27

Assar är pappa till vår D och E-kull och har lämnat många fina och härliga avkommor efter sig. Många är vi som i dessa dagar sörjer denna underbara hane samtidigt är vi tacksamma och glädjer oss åt hans barn och barnbarn som finns kvar i vår kennel, Urax är sonen och Jolie hans barnbarn. Assars husse Lasse har hela tiden kallat Urax för Kronprinsen eftersom Assar var Kung. I dag har Lasse överlämnat Kronan till Urax som numera kan kalla sig Kung och det är han väldigt stolt över samtidigt som han saknar sina fina pappa mycket. Många kramar till Assars husse, matte och Sigge som är Assars son.

Ceasar 2000-12-20 – 2011-02-07

Ceasar är vår kennels stamfader, det var tillsammans med honom och Galadriel (Gina allting började). Tack Ceasar, Margot och Lars-Erik för att vi fått förmånen att få 11 fina valpar från denna underbara hane.

Vår första schnauzer. Astrum´s Isabella “Minna”
2000-02-10-2002-12-13