Våra hundar

Hemma hos oss finns 2  schnauzers samt en dvärgschnauzer

SEUCH,NOUCH, NJV-17, NV-17 Cegali´s Gibbs är född 2016-06-06 och är en livlig, energisk kille. Hans utställningsdebut var på My Dog i Göteborg i januari 2017 då han blev BIR-valp. Efter det har han hunnit bli både svensk och norsk champion samt norsk junior vinnare samt Norsk vinnare. Matte och Gibbs tränar Noswork och har genomfört några Clear Round med godkänt resultat. Jättekul aktivitet tycker vi båda

Vi har också Freja kommer från kennel Estellet´s och även hon Svensk, Norsk, Finsk och Internationell Utställningschampion samt Norsk Veteranvinnare-16, och mamma till vår F-kull. E härlig tjej som nu är drygt 13 år och “stillging strong”. BIR Veteran samt BIM på MyDog 2019 då 11 år gammal.

Sedan sommaren 2018 har kenneln utökats med en liten Dvärgschnauzer flicka ” Fliza” Drömfångaren Mera Doralina . “Fliza” föddes i Skövde hos Ulrika Claesson Månsson.

Denna lilla tjej har verkligen satt våra hjärtan i brand….. helt underbar, även om hon hittar på hyss….. Fliza blev mamma till en kull valpar i augussti 2020. Fyra små underverk kom då till världen.

Vi har samägt en tik med kennel A Dixieworld och det är Bianca. Hon är född i februari-16. Hon har rest med oss på många utställningar och är  CIB, SEUCH, NOUCH, FIUCH  En glad,positiv och framåt tjej som vi fick en kull valpar efter i mars 2019 ( vår H-kull)