Flera år sedan

Nu är det flera år sedan jag uppdaterade här….. lite skäms man faktiskt, en hemsida ska vara levande men med alla sociala medier i dag händer detta.

Mycket har hänt sedan förra gången. Vår fina Ruffa finns inte mer…. men familjen har utökats med ett litet skägg, dvs en dvärgschnauzer p/s. En underbar liten tjej från kennel Drömfångaren i Skövde. Drömfångaren Mera Doralina är namnet, till vardags kallad “Fliza”. En liten flis av en Schnauzer. Hon är född 2018-05-01 och har redan ställts ut några gånger med fina resultat, Excellent varje gång och ofta med ck, flera placeringar i bästa tikklass samt R-cert och Nordic R-cert. Hon har dessutom klarat anlagsprovet för viltspår. smiley

Vi har dessutom en fin schnauzerkille som heter Cegali´s Gibbs och kallas oxå Gibbs. Han är SEUCH, NOUCH, NJV-17 samt NV-17. Han är född 2016-06-06.
Gibbs och matte tränar och tävlar Nosework vilket denna kille verkligen älskar.

Det här inlägget postades i Våra hundar. Bokmärk permalänken.