Ny familj!!!!!!!

Hej igen!

Jag ska flytta!!!! Jag har redan varit hos min nya familj och hälsat på….. toppen. De har varit här och hälsat på oss alla och trots att mormor, mamma, brorsan och tant Freja lät och busade när de kom blev de inte avskräckta. De har lång erfarenhet av schnauzer och det är toppen….. säger matte, kanske kan man inte lura dem lika lätt smiley nåja jag ska försöka i alla fall, kanske går det? Jag ska kanske få lära mig att träna och tävla lydnad, nåja det ska bli kul… jag sitter redan fint på kommando och jag var mycket förtjust i dottern i huset som är den som ska lära mig allt detta. Hon var jätteduktig med deras förra schnauzer så hon kan nog lära mig ett och annat också.

På lördag flyttar jag hemifrån, jag har redan packat det mesta. Filten, skunken, maten, stamtavla och lite mindre viktiga prylar är också med.

Det viktigaste av allt, numera har jag fått ett nytt namn. MYNTA heter jag och det vet jag redan, jag lyssnar när de ropar, i alla fall ibland. smiley Min nya matte tyckte det passade en kryddig, pepprig och saltig schnauzer och det har hon helt rätt i. smiley

Både gammelmatte, gammelhusse och jag vill säga tack till Margaretha som har min kompis Lina för det var hon som övertalade gammelmatte att ringa min nya matte så att jag får ett eget hem där. Tur att du gjorde det Margaretha TACK.

Nu har jag inte tid längre att skriva för nu ska jag sova min skönhetssömn. Efter mycket bad i hundbassängen i trädgården är lilla jag jättetrött.

Godnatt alla och ha det gott, vi ses framöver

Mynta smiley

Det här inlägget postades i Våra hundar. Bokmärk permalänken.

1 svar på Ny familj!!!!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *