Minna berättar igen

Hej!

Jag är tillbaka här i Staby. Min matte och gammelmatte har bestämt att jag ska få komma till en ny matte och husse så småningom. Gammelmatte har inte hittat den familjen ännu men det kommer när det kommer säger hon och det får jag tro på. Just nu leker jag och busar med mamma, brorsan och tant Freja. Mormor leker inte så mycket längre hon är ganska gammal tycker jag…. fast ibland blir det fart på tanten och det är när vi går i skogen.

Vi gillar alla våran skog bakom huset men nu har det kommit kossor på ängen och de djuren är stora. Jag skällde på dem häromdagen men de blev inte det minsta rädda fast jag lät jättemycket smiley Grrrrrr…..

Vi har fått rapportet från mina syskon och alla har det gott. Sigge bor hos vår pappa Assar och badar med honom i sjön nära dem. Dvs Sigge badar, pappa går på land och övervakar Sigges badande som den förståndige far han är. Min bror Zeke bor i Halmstad med sin familj och han har det jättemysigt förstår vi av de fina korten han skickat. Syster Frida bor i Oslo med sin storasyster Tara och matte har hälsat på dem när hon o Urax var i Norge. Max bor med sin matte/husse och bror Ross i Roslagen och även han har en schnauzerkompis. Buster var här hos oss och lekte med mig häromdagen….gissa om vi hade lattjo??? smiley Min andra bor Max bor också i Norge och hans har skrivit mail och berättat att han har det gott.

Var rädda om er alla syskon och schnauzervänner och ha en trevlig semester

Kram från Minna och alla Stabyvovvarna.

Det här inlägget postades i Våra hundar. Bokmärk permalänken.

2 svar på Minna berättar igen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *