My Dog m.m.

Hej på er alla!

Nu har jag, Urax, lite skrivklåda i tassarna igen. Vill berätta att vi hundar har varit på den stora hundutställningen My Dog 4-6 januari. Torsdag var Ruffa där tillsammans med Margaretha, hon var med och representerade oss schnauzer i rasmontern. Ett mycket viktigt jobb säger hon. Moster Ronja var också där fast under förmiddagen med sin husse, de har varit med varje år och har stor vana vid detta. Fredag var jag och min bror Kavat där och ställde ut oss. Domaren gillade verkligen Kavat och han fick CERT och blev 2:a bästa hane, före mig som var 3:a bästa hane. Nåja han är fin det tycker till och med jag…. men nästa gång så…..smiley

Lördag var Kavat där igen och fick återigen ett fint omdöme. lilla jag fick stanna hemma, vila mig i form till söndag hette det???

Söndag fick jag vara med. Denna domaren var inte jätteförtjust i mig men vad gör det jag hade i alla fall kul och fick träffa massor av schnauzerkompisar. På eftermiddagen fick Buster och jag representera Schnauzer i rasparaden som går av stapeln i stora ringen strax innan BIS-finalen. Detta gillade jag..,.. att få visa upp sig när så många kollar är toppenkul.

Här hemma har vi det nu lugnt och skönt. Freja går omkring och är mallig, tror att hon är dräktig, och det tror matte också. Nästa vecka ska hon gå till doktorn och kolla om det är så och det hoppas jag. Dels blir jag kanske pappa och förra året när vi hade valpar här hemma var jag mycket duktig till att passa småvalpar säger matte och husse. Dessa måste jag naturligtvis passa extra mycket…. de är ju mina.

Här nedan ser ni min bror Kavat som är en riktig snygging.

Ha det gott alla

Svansviftningar Urax

Det här inlägget postades i Våra hundar. Bokmärk permalänken.

1 svar på My Dog m.m.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *