Hej alla!!!

Nu har jag legat på latsidan smileylänge nog och inte orkat skriva en enda rad sedan i sommar. Det har kanske inte hänt så mycket men lite händer det alltid….

Den största händelsen i mitt liv smiley(nåja i husses och mattes skulle jag vilja säga) är att jag numera kan titulera mig SEUCH, FIUCH, NOUCH, NORDUCH och C.I.B. Cegali´s Daimler….. tjusigt värre smiley så att man hinner vricka tungan många gånger. Allt detta betyder att jag blivit Svensk, Norsk, Finsk, Nordisk och C.I.B. det som tidigare kallades Internationell utställningschampion. Lite nöjd är jag nog själv också men de tvåbenta är supernöjda.

I lördags var Freja och jag med matte och vår mysiga handler Caroline i Lilleström i Norge och träffade min lillasyster Frida, hon gjorde debut i utställningsringen. Carro visade henne och det gjorde hon som vanligt med bravur. Hon fick ett rött band dvs excellent och ck= championatkvalité smiley. Hennes matte var till sig av glädje över sin fina hund och nog är väl lillsyrran fin…. tycker jag med. Matte är också jätteglad över detta. Efter utställningen var vi bjudna hem till Frida och hennes matte, husse och Schnauzersyster Tara. Det var lattjo lajban. Vi fyrbenta hade jättekul medan Caroline och matte blev bjudna på mat.
Tack Christine, Pål, Tara och Frida för en jättetrevlig dag. smiley

Resan hem gick fint trots att det blev en lång dag.

I dag fredag har hela vår familj varit i Värmland och hälsat på min morfars matte och husse. Min morfar finns inte mer och jag tror de var lite glada att träffa alla oss trots att vi är många…. Vi fick sitta i knät och bli klappade och fick nästan all uppmärksamhet…precis som man vill när man är schnauzer.

På söndag ska min dotter Frejsie åka på valputställning. Hon kommer hit i morgon och då ska jag lära henne hur det ska gå till. Även min son “Sixten” ska med på denna utställningen, jag hoppas bli en mycket stolt far på söndag, fast jag får inte åka med. Nåja sköter dom sig som dom ska bara så blir farsan nöjd.

Har säkert anledning återkomma med resultaten av barnens bravader. smiley
Ta vara på er
Svansviftningar Urax

Det här inlägget postades i Våra hundar. Bokmärk permalänken.

1 svar på Hej alla!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *